Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
Numer: PORADNIK HOTELARZA
ZARZĄDZANIE I MARKETING
Jak się chronić przed zatruciem gościa? Ubezpieczeniem
PORADNIK HOTELARZA
Hotel na opak
Spotkania prasowe – czyli jak zaskoczyć dziennikarzy
Dyskretna elegancja hotelarzy
Wózek, czyli drugie ręce
Służba pięter na sześć z plusem
Co Wojtek myśli o przeprosinach
Jak podawać informację
Kim może być nasz gość
Konferencja w hotelu
Skutecznie zniechęcić gościa
Jak karmić dziennikarzy… mięsem
Sprawdzian z gastronomii
Odpowiedzialni za piętra i pokoje
Podstawa, to dobre konto
Obiad bardzo oficjalny
Recepcjonista, czy gospodarz
Oblicza hotelowych recepcji
Savoir-vivre nie tylko w hotelu
A może wywiadzik z… samym sobą
Jak się chronić przed zatruciem gościa? Ubezpieczeniem
REGATTA HOTEL – Poznań
Ilość artykułów w numerze pisma:
22
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
SPA
/
Na co goście zwracają uwagę wybierając SPA
RYNEK HOTELI
/
Prezesi globalnych sieci o kluczowych trendach w branży na IHIF EMEA
ZARZĄDZANIE I MARKETING
/
To już koniec REVENUE MANAGEMENTU. Sorry
RYNEK HOTELI
/
Own the Moment – 27. edycja IHIF EMEA
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl